Windows

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
ShadowProtect SPX High CPU Usage on Windows 10 15 24 weeks 5 days ago
by gcm327a@gcmhome.net
1 week 2 days ago
by STC-JoshS
Log in to vSphere 1 2 weeks 4 days ago
by huskertex
2 weeks 1 hour ago
by STC-JoshS
dependent image is bad or missing 6 1 year 28 weeks ago
by SummitComp
2 weeks 2 days ago
by STC-Nephi
ImageManager Will Not Automatically Manage the Backup 4 12 weeks 2 days ago
by Kent10
2 weeks 6 days ago
by STC-JoshS
Connection failed 2 3 weeks 6 days ago
by technik
3 weeks 19 hours ago
by STC-Nephi
Restore fails in SPX 3 4 weeks 2 days ago
by andrewglennie
3 weeks 2 days ago
by andrewglennie
How do you create partitions of EXACT size in the SPX RE? 2 6 weeks 6 days ago
by lostbackups
4 weeks 2 days ago
by horihel
Local disk backup slow 2 6 weeks 2 days ago
by Islander
4 weeks 5 days ago
by Islander
What Windows Firewall ports do I need to open if I'm runng SPX, ImageManager and ShadowControl? 1 5 weeks 1 day ago
by lostbackups
4 weeks 6 days ago
by ErinC
%ERROR-UNINSTALL_DRIVER_PACKAGE: stcvsm (-536870399 == 0xe0000201) 1 25 weeks 5 days ago
by hclee
6 weeks 1 day ago
by Support_IT_OMNIDESK
HIR is requesting drivers vms3cap.sys vmgencounter.sys vmbus.sys 4 10 weeks 18 hours ago
by Eric Olsen
6 weeks 1 day ago
by ErinC
Problems Upgrading from 5.2.7 to SPX 5 7 weeks 1 day ago
by acarty@scmocc.com
6 weeks 1 day ago
by ErinC
Best version of a new server 4 11 weeks 21 hours ago
by jhalden
6 weeks 5 days ago
by lostbackups
Question about restoring a server from backups using larger partition sizes than the original? 2 6 weeks 6 days ago
by lostbackups
6 weeks 6 days ago
by lostbackups
I can't get VirtualBoot to work in vSphere 6 8 weeks 5 days ago
by lostbackups
7 weeks 4 days ago
by STC-JoshS
Virtual boot HyperV 2 8 weeks 6 days ago
by Roman
8 weeks 2 days ago
by JamesDyke
Error loading backup image using VirtualBoot 9 46 weeks 1 day ago
by ltimothy
9 weeks 1 day ago
by pgm554
Can't find backup agent 2 9 weeks 5 days ago
by Newbie
9 weeks 4 days ago
by Newbie
Windows 10 goes to sleep in middle of SPX backup 0 10 weeks 10 hours ago
by jason
n/a
Re-installed SPX but how to configure backups? 2 10 weeks 6 days ago
by OliverM2
10 weeks 5 days ago
by OliverM2
Connection failed. please verify that the SPX service is running and that the IP address and port are correct 1 12 weeks 2 days ago
by Dang88
12 weeks 2 days ago
by STC-JoshS
VBRuntime error 1 12 weeks 5 days ago
by Eric Olsen
12 weeks 5 days ago
by STC-JoshS
Connection failed. please verify that the SPX service is running and that the IP address and port are correct 2 13 weeks 2 days ago
by cchong
13 weeks 19 hours ago
by Romie
I'm a little confused with the scheduling window of continuous incrementals 4 13 weeks 3 days ago
by lostbackups
13 weeks 2 days ago
by lostbackups
How much is too much disk load or IO for a storage server receiving images from SPX jobs? 3 13 weeks 3 days ago
by lostbackups
13 weeks 2 days ago
by JamesDyke
Syndicate content

Terms and Conditions of Use - Privacy Policy - Cookies